Інженерні підрозділи десантників – кращі в ЗСУ

17:45 1 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Інженерні підрозділи Десантно-штурмових військ зайняли перше місце у конкурсі на кращий інженерний взвод Збройних Сил України.

Про це повідомили в п’ятницю, 1 листопада, в міністерстві оборони України, де також розповіли: «Кращі інженерні підрозділи Десантно-штурмових та Сухопутних військ, Військово-Морських Сил та військових частин оперативного забезпечення Збройних Сил України змагалися між собою на Хмельниччині за звання кращого у різних номінаціях. Акцент цьогорічного конкурсу безпосередньо ставився на практичній складовій».

«Зокрема наведенні мостового переходу з комплекту тяжкого механізованого мосту, обладнання окопу для танку, переміщення та опускання вантажу в залізобетонне кільце автомобільним краном, маскуванні бойової техніки тощо. Окрім цього, інженерні підрозділи демонстрували фізичну підготовленість та влучну стрільбу під час армійського біатлону, а також наданні першої медичної допомоги та евакуації пораненого», – поінформували також у міністерстві оборони.

«Десантні інженерні підрозділи здобули більшість призових місць в номінаціях «Краще виділення тяжкого механізованого мосту (ТММ)», «Кращі екскаваторник і кранівник» і «Краще маскувальне відділення». Тож перемога в даному конкурсі по праву належить десантникам, зокрема інженерному взводу 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, який представляв ДШВ на Всеармійському конкурсі. Друге місце здобув інженерний підрозділ Сухопутних військ, почесне третє – за 70-м Центром інженерного забезпечення Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України», – розповіли також у міністерстві оборони.

Начальник інженерної служби командування Десантно-штурмових військ ЗС України, підполковник Валентин Боско, відзначив: «Усі завдання в номінаціях конкурсу взяті із реального життя, з якими наші інженерні підрозділи постійно зіштовхуються під час ведення бойових дій, різних навчань та практичних польових занять. Відповідно і мають високий рівень підготовки».

«Призерів першості буде відзначено грошовими преміями, перехідними кубками та грамотами від начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України та начальника інженерних військ Збройних Сил України», – повідомили також у міністерстві оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів