Угорщина дозволила в'їжджати сезонним працівникам-іноземцям

12:36 15 липня 2020 р.

Фото до новини

За інформацією, наданою Прикордонною поліцією Угорської Республіки, з 01:00 15 липня 2020 року впроваджуються зміни до порядку пропуску осіб на територію Угорщини.

Про це інформує Держприкордонслужба України, повідомляє Щоденний Львів.

Відповідно до ступеню зараження COVID-19, постановою уряду Угорщини №341/2020 (VII. 12.) іноземні країни поділено на три зони, позначені кольорами - червоний, жовтий та зелений.

Громадяни держав, зарахованих до «зеленої зони», можуть безперешкодно в’їжджати на територію Угорщини при дотриманні правил шенгенського прикордонного руху.
Щодо іноземців з країн «жовтої зони» на кордоні проводиться медична перевірка. Якщо в пасажира виявлено симптоми зараження, він буде повернутий. У разі відсутності симптомів особа буде відправлена на карантин.

В’їзд іноземців з країн «червоної зони», до якої віднесено Україну, наразі заборонений. Обмеження не стосуються осіб, які прямують з офіційною метою.

Однак, іноземцям дозволено використання гуманітарних транзитних маршрутів через Угорщину. Не обмежуватиметься груповий в’їзд працівників сільськогосподарського господарства та (для країн «жовтої зони») з підприємницькою (діловою) метою. Також дозволяється в’їзд спортсменів та організаторів міжнародних змагань.

На в’їзд в Угорщину пропускатимуть громадян суміжних країн, позначених жовтим та червоним кольором, на відстань до 30 кілометрів від державного кордону, Їхнє перебування не повинне перевищувати 24 години від моменту в’їзду.

Нагадаємо, через Covid-19 Угорщина обмежила в'їзд українцям.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів