Учасники війни отримали на Львівщині 4849 земельних ділянок, – Держгеокадастр

12:10 18 листопада 2016 р.

В обласному управлінні Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру запевнили, що надали минулого тижня земельні ділянки 91 учаснику війни на сході України.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 18 листопада, що, за інформацією обласного управління Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр) сім`ї учасників війни на сході України вже отримали на Львівщині у власність 4849 земельних ділянок загальною площею 1096 га. Зокрема, 2798 земельних ділянок учасники війни та їх родини приватизували для ведення садівництва, 281 – для особистого селянського господарства, 31 – для індивідуального дачного будівництва (земельна ділянка).

В обласному управлінні Держгеокадастру кадастру запевнили, що надали минулого тижня земельні ділянки  91 учаснику війни на сході України. А найбільше дозволів на розроблення проекту землеустрою щодо земельних ділянок учасники війни отримали у Пустомитівському районі (1124), Жовківському (950) та Бродівському (603).

Ще 1739 земельних ділянок у межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків на 1491 земельній ділянці. У прес-службі облдержадміністрації також повідомили, що з переліком пропонованих земельних масивів для надання їх у власність учасникам війни можна ознайомитися в рубриці «Учасникам АТО» на сайті обласного управління Держгеокадастру 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів