Учасники Революції Гідності зі Львівщини пройдуть медобстеження

09:10 11 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

10 січня у Львівській ОДА відбулася зустріч її голови Олега Синютки з членами координаційно-дорадчої ради з питань постраждалих учасників Революції Гідності та постраждалими учасниками Майдану та їх сім’ями.

Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Центральним питання зустрічі стало медичне обслуговування постраждалих учасників Революції Гідності та членів родин Героїв Небесної Сотні. Про те, яка допомога надається в медичних закладах міст області та районах розповів заступник директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько. Відтак, присутні окреслили проблемні питання, які виникають під час обстеження та отримання медичної допомоги».

Андрій Васько зазначив: «Ми напрацюємо робочу групу, куди увійдуть фахові медичні спеціалісти, відтак постраждалі зможуть пройти повторне медичне обстеження та отримати необхідну допомогу».

Учасники зустріч обговорили також заплановані заходи із вшанування пам’яті п’ятої річниці трагічних подій Революції Гідності. Директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський розповів: «20 лютого, як і минулого року ми плануємо піти до тих хлопців, які спочивають на 67 полі почесних поховань Личаківського кладовища, помолитися та віддати їм шану. Після цього біля пам’ятника Тарасові Шевченку у центрі міста відбудеться громадське віче, де згадуватимемо події Майдану, ті події, які стали початком важливих змін нашої країни».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів