Учасники ООС ліквідували 20 окупантів, – волонтер

15:00 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Учасники Операції об'єднаних сил на сході України провели найшвидшу й найуспішнішу операцію за час війни, в результаті якої було знищено базу окупантів з військовою технікою.

Про це повідомив у четвер, 22 серпня, Волонтер Юрій Мисягін, який опублікував відео спецоперації ООС, проведену за тиждень до оголошення перемир’я на сході України. У результаті неї бойова розвідувальна група К-2 і команди з 54-ї механізованої бригади за 12 хвилин знищила ворожу базу й чимало техніки та ліквідувала 20 окупантів.

Юрій Мисягін зазначив: «Це найшвидша і найуспішніша бойова операція ЗСУ за час війни на сході України й вперше, коли вся операція була знята на відео. У вас є унікальна можливість побачити все – від самого її початку, від моменту розвідки і до того чим все закінчилося для російсько-терористичних військ на Донбасі».

«Вчасно отримана інформація зі штабу ОТУ «Північ» про концентрацію сил ворога, грамотно і таємно проведена розвідка безпілотниками, і дронами, початок операції в найнесподіваніший час для ворога, удар з різних місць і з різної дистанції, швидкість і частота ударів, і постійно коригується вогонь з повітря – ось в чому запорука успіху», – розповів волонтер.

За його словами, в операції брали участь 35 військових. Однак, їм вдалося ліквідувати 20 окупантів і поранити 11-х, практично повністю знищити базу окупантів і всю техніку, яка була там – зенітно-ракетний комплекс «Стріла-10», командно-штабну машину, два БМП, шість вантажівок «Урал», чотири вантажівки «КамАЗ», вантажний кран та армійський джип.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів