Учасники громадського слухання у Львові висловилися проти забудови

16:10 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

У Львові відбулося громадське слухання проекту внесення змін до детального плану житлового району «Під Голоском».

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Замовником проекту є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – державний інститут проектування міст «Містопроект». Підстава розроблення проекту внесення змін до детального плану – рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №497 від 11 травня 2018 року».

«Представниця замовника – начальник відділу містобудівної документації управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР Галина Гірняк – повідомила учасникам громадського слухання, що зміни до детального плану стосуються території площею два гектари, яка прилягає до вулиці Замарстинівської. Зокрема, пропонується змінити функціональне і цільове призначення земельних ділянок», – поінформували також на порталі депутатів.

«На слухання прибули мешканці прилеглих територій, а також тих, які розташовані поруч із ділянками. Вони задали запитання представниці замовника Галині Гірняк, представнику ДІПМ «Містопроект» Андрієві Сирватці та представниці замовника документації – юристці Надії Вайс. У результаті вони висловилися проти багатоповерхової забудови і запропонували на цій території зробити відпочинкову зону – створити парк і звернутися до Львівської міської ради, щоби з міського бюджету передбачили кошти на очищення озера та проведення благоустрою довкола нього», – розповіли також на порталі депутатів.

«На завершення завідувач сектору громадських слухань відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Дзвенислава Челепіс нагадала, що письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 9 вересня 2019 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення», – повідомили також на порталі депутатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів