Учасники бойових дій і їх сім'ї у Львові отримали 10 квартир

14:24 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

У Львові ще 10 учасників бойових дій та члени їхніх сімей отримали квартири у будинку на вулиці Під Голоском.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Як і раніше, двокімнатні квартири отримали бійці з числа дітей-сиріт або позбавлених батьківської опіки, родини загиблих та особи з інвалідністю І-ІІ групи внаслідок війни на сході України. Сьогодні в міськраді відбулося урочисте вручення ордерів та ключів від квартир. Загалом у Львові надано уже 70 квартир учасникам бойових дій».

«Квартири надано учасникам бойових дій відповідно до ухвали міської ради №4520 «Про затвердження «Програми про захист інтересів осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи в здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, а також членів сімей таких осіб» від 23 квітня 2015року, враховуючи рішення громадської комісії із захисту інтересів учасників антитерористичної операції при Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, та рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконкомі», – поінформували також у міськраді.

«Зокрема, сьогодні квартири отримали п’ятеро бійців, які до досягнення повноліття мали статус дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, двоє бійців з інвалідністю війни, один учасник АТО, який мав інвалідність з дитинства, й  дві сім’ї загиблих учасників АТО», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів