Учасників війни перевірить у Львові спеціальна комісія

15:15 7 жовтня 2016 р.

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував прийняту у вівторок на сесії міської ради ухвалу про матеріальне та фінансове забезпечення учасників АТО за рахунок коштів міського бюджету.

Про це повідомили сьогодні, 7 жовтня, в прес-службі міськради, де також цитують сказане міським головою: «Ми вийшли на компроміс, який у вівторок було одноголосно затверджено міською радою. Місто впродовж чотирьох років закладе кошти на матеріальну компенсацію бійцям АТО та їхнім родинам в розмірі 100 тисяч гривень кожному. Кошти отримають ті військові, які не будуть забезпечені земельними ділянками в межах області.

Андрій Садовий також зазначив: «Для міста це означатиме видатки в сумі 400 мільйонів гривень протягом чотирьох років. Це немалі кошти для місцевого бюджету. І я дуже сподіваюсь, що держава згадає про свої обіцянки і долучиться до фінансування цієї програми».

Міський голова також наголосив, що всі списки бійців АТО пройдуть окрему перевірку спеціальною комісією, в яку входитимуть в тому числі і військові. За його словами. під програму не підпадатимуть ті чиновники чи силовики, які провели в зоні АТО по кілька днів, що дозволило їм отримати формальний статус учасника бойових дій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів