У зону бойових дій на сході України вирушив ще один зведений загін львівських правоохоронців

15:25 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в середу: «У зоні АТО бійці зведеного загону охоронятимуть громадський порядок, об’єкти життєзабезпечення населених пунктів та виконуватимуть завдання командування антитерористичного штабу».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського  обласного управління МВС повідомили сьогодні, 29 квітня:

«Бійці зведеного загону працівників ОВС Львівщини відправлились у зону АТО. На сході України правоохоронці в порядку ротації змінять своїх товаришів, котрі невдовзі повернуться додому на відпочинок.

У зону бойових дій бійців проводжав начальник Головного управління МВС України у Львівській області – полковник міліції Дмитро Загарія, його заступники – полковники міліції Сергій Маруняк та Сергій Зюбаненко, товариші по службі, рідні й близькі. Зокрема, ДмитроЗагарія сказав бійцям:

«Усі правоохоронці Львівщини, котрі несуть службу в зоні АТО завжди гідно виконували усі задачі, які перед ними ставило командування. Я впевнений, що й на цей раз ви – наші товариші по службі, кого ми сьогодні проводжаємо в зону бойових дій, з честю нестимете службу і головне, чого я вам бажаю – повернутись додому живими та здоровими».

У зоні АТО бійці зведеного загону охоронятимуть громадський порядок, об’єкти життєзабезпечення населених пунктів та виконуватимуть завдання командування антитерористичного штабу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів