У зону бойових дій вирушили з Чернівців 400 бійців 80-ї львівської аеромобільної бригади (відео)

15:15 16 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Як повідомив командир батальйонної тактичної групи, всі військовослужбовці забезпечені обмундируванням та необхідними речами.

У сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України зокрема повідомили:

«У зону проведення антитерористичної операції вирушили бійці батальйонної тактичної групи однієї з бригад Збройних Сил України. Десантників вийшли провести рідні, знайомі, волонтери та небайдужі українці.

Як повідомив командир підрозділу, всі військовослужбовці забезпечені обмундируванням та необхідними речами. Десантники пройшли вишкіл на полігоні та відпрацювали необхідні дії у складі підрозділів».

Своєю чергою, «Телеканал новин «24» розповів сьогодні, 16 квітня:

«З Чернівців на схід вирушили бійці 80-ї окремої аеромобільної бригади. Ці десантники заново пройшли ротацію.

Бійцям – від 20 до 50 років, більшість із них їдуть до зони АТО вперше. У військовому комісаріаті кажуть, що усі десантники пройшли підготовку в навчальних центрах.

«Підрозділ нашої військової частини убуває до виконання завдання в район бойового призначення. Скільки конкретно часу – закрита інформація. Це десантники, які заново пройшли ротацію і доукомплектувались до відповідного штату», – відзначив обласний військовий комісар Віталій Чурай.

Проводжали військовослужбовців близькі, родичі та волонтери. Всі вони щиро вірять у перемогу наших бійців».

Як інформував «Щоденний Львів», «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомила вчора: «400 військовослужбовців 80-ї окремої львівської аеромобільної бригади вирушили в зону АТО з Буковини. Це хлопці з батальйонно-тактичної групи, які після двомісячної відпустки пройшли бойове злагодження у різних військових частинах України. Також підрозділ доукомплектували новими бійцями – їх у групі більше половини». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів