У зону бойових дій на Донбасі вирушили з Буковини 400 бійців 80-ї львівської бригади (відео, оновлено)

09:36 16 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

На фронт повернтаються хлопці з батальйонно-тактичної групи, які після двомісячної відпустки пройшли бойове злагодження у різних військових частинах України

На сайті прес-служби Міністерства оборони України повідомляється:

«У зону проведення антитерористичної операції вирушили бійці батальйонної тактичної групи 80-ї окремої аеромобільної бригади Повітряно-десантних військ (зі Львова. – «ЩЛ»). Владика Онуфрій, отці Василь та Іван Української Православної Церкви Київського Патріархату благословили військовослужбовців, окропили свяченою водою та подарували кожному освячені образки.

Десантників вийшли провести рідні, знайомі, волонтери та небайдужі українці. Як повідомив командир батальйонної тактичної групи, всі військовослужбовці забезпечені обмундируванням та необхідними речами. Десантники пройшли вишкіл на полігоні та відпрацювали необхідні дії у складі підрозділів.

Представники духовенства наголосили: «Ми будемо за вас молитись, щоб біда оминала вас, і всі ви повернулись до рідної домівки здорові та неушкоджені. Також молитимемось за те, щоб в Україні найшвидше відновився мир та спокій».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомила: «400 військовослужбовців 80-ї окремої львівської аеромобільної бригади вирушили в зону АТО з Буковини. Це хлопці з батальйонно-тактичної групи, які після двомісячної відпустки пройшли бойове злагодження у різних військових частинах України. Також підрозділ доукомплектували новими бійцями – їх у групі більше половини».

Подробиці – у відеосюжеті «Тсн»:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів