У зону АТО вирушили 20 співробітників транспортної міліції на Львівській залізниці

18:22 25 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили в понеділок в її прес-службі, всі вони – добровольці й найбільш підготовлені.

Співробітники транспортної міліції на Львівській залізниці провели у службове відрядження двадцятьох своїх колег. Всі вони будуть нести службу в зоні АТО.

Напутні добрі слова висловив керівник Управління полковник міліції Володимир Дитюк: «Упевнений, що ви з честю виконаєте поставлені Міністерством внутрішніх справ завдання і повернетеся в тому ж складі. Це відрядження в зону АТО особливе. І тому Ви повинні бути пильні подвійно. Але головний наказ – повернутися з відрядження всім. Живими і здоровими. Не забувайте про власну безпеку та безпеку своїх товаришів. Нехай дні службового відрядження будуть для вас успішними, благополучними! Пам'ятайте, що вдома вас чекають рідні та близькі! Всього вам найкращого!». 

Слова підтримки висловив і присутній на заході ветеран МВС, полковник міліції у відставці Петро Дяк. Ветеран наголосив службовцям, що вони повинні як належить виконували свої службові завдання, пов'язані з серйозним ризиком. Тому необхідно строго дотримуватися службової дисципліни, а також бути максимально коректними і доброзичливими по відношенню до місцевих жителів. Також ветеран поділився досвідом бойових дій, адже колись йому довелось нести службу в Афганістані, де він був радником керівника поліції. 

Основна задача транспортних правоохоронців – захищати права громадян, виявляти і припиняти злочинні та інші протиправні дії в даних регіонах. Всі вони добровольці, у деяких за плечима – не одне відрядження.

У це службове відрядження спрямовані найпідготовленіші співробітники. Враховувалися особисті якості та бажання кожного. 

Усі працівники зазначили, що готові до виконання покладених завдань. До складу зведеного загону увійшли співробітники Управління та лінійних відділів, у тому числі – начальники відділів, оперуповноважені, інспектори патрульної служби, чергової частини. Проводжали правоохоронців рідні, близькі та колеги. 

За традицією співробітників міліції благословив священнослужитель Гарнізонного храму Апостолів Петра і Павла капелан отець Тарас. Він прочитав молитву, побажав з честю виконати свій службовий обов'язок та вручив кожному бійцю молитовник.

«Нехай молитви ваших рідних і близьких допоможуть покірливо подолати всі труднощі і тяготи відрядження. Ваш багатий життєвий досвід буде вам доброю підмогою у виконанні завдань і виконанні намічених цілей Молитва вбереже вас від лиха», – зичив отець Тарас

Весь особовий склад був забезпечений новий форменим одягом, новітніми засобами індивідуального захисту, військовим спорядженням, індивідуальними медичними пакетами та іншим необхідним в бойових умовах, придбані за кошти працівників транспортної міліції. Значну допомогу в доставці в район бойового розташування підрозділу, забезпеченні паливно-мастильними матеріалами, продуктами харчування надав трудовий колектив Львівської залізниці. За що особовий склад вдячний керівнику Богдану Петровичу Піху і всім працівникам.

Про це повідомили в понеділок у прес-службі транспортної міліції – підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів