На Львівщині загинули внаслідок ДТП троє людей (відео, оновлено)

20:30 7 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Легковик зіткнувся з будівлею поліклініки.

У Золочеві на Львівщині з-під будівлі місцевої поліклініки на вулиці Романа Шухевича рятувальники розрізали легковий автомобіль. Машина врізалась в стіну медустанови. На місці загинуло двоє підлітків та водій.

Наталя Магулка з Національної поліції Золочева розповіла: «За кермом автомобіля «BYD», був мешканець Павлограда із Дніпровської області. Йому 28 років. За попередніми даними, чоловік рухався на великій швидкості, але не зумів впоратись із керуванням та влетів у будівлю поліклініки». 

Трагедія трапилась близько шостої години ранку. Від удару машину сильно зім'яло. Всі троє пасажирів, а серед них – двоє підлітків 16 та 17 років – загинули на місці. Щоб вивільнити тіла людей із понівеченої автівки, на місце прийшлось викликати рятувальників. Вони за допомогою спеціальних інструментів, розрізали машину по шматках.

Мешканка села Золочівка – Галина – розповіла: «Юля – мешканка нашого села Золочівка, ще один хлопець із Золочева. Дуже хороша дівчинка. Школу щойно закінчила. Навіть не знаю, де там так можна було розігнатися. Біля поліклініки в райцентрі там і кільце є, і пішохідний перехід, і лежачий поліцейський. Кажуть автівка гнала на швидкості більше 100 кілометрів. Врізалась зі сторони дитячого відділення. Подейкують молодь їздила Івана святкувати, тому верталися з ночі».

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, районна поліція порушила кримінальне провадження. Зараз правоохоронці призначели ряд експертиз. З'ясовуються обставини і деталі події.

Про це повідомили сьогодні, 7 липня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

«7 липня о 05:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що водій легкового автомобіля «BYD» допустив зіткнення з будівлею жіночої консультації на вулиці Шухевича, 17 у Золочеві. Внаслідок ДТП загинули водій і два пасажири, серед них – вагітна жінка. Для надання допомоги на місце події залучалися рятувальники. Фахівці ДСНС за допомогою механізованого інструменту провели роботи по деблокуванню загиблих з автомобіля», – повідомили сьогодні, 7 липня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в четвер:

«У Золочеві внаслідок зіткнення легковика з будівлею поліклініки загинули троє людей.. На місці події загинув житель Дніпропетровщини і двоє жителів Львівщини, за фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 липня, близько 05.30, на вулиці Романа Шухевича у Золочеві. Водій автомобіля «BAD», 28-річний житель Павлограда в Дніпропетровській області, за попередніми даними, рухаючись на великій швидкості скоїв зіткнення із будівлею Золочівськоїполіклініки, внаслідок чого на місці події від отриманих травм загинули водій та двоє пасажирів іномарки 16-річний юнак і 17-річна дівчина  – жителі Золочівського району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу  України (Порушення правил безпеки дорожнього руху що спричинило загибель кількох осіб, карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.). Призначено ряд експертиз, усі обставини події встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів