У Жовкві 3-річний малюк замкнувся у квартирі

11:34 6 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Тато як тільки не намагався поговорити з сином, аби той відчинив двері, у дитини не виходило. .

Про це інформує ГУ ДСНС Львівщини, пише Dailylviv.com.

05 жовтня  о 15:09 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Жовква Львівського району на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку зачинився хлопчик, 2020 року народження, та не може самостійно відчинити двері квартири.

До місця події було направлено  рятувальників  17-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква.

Як з’ясувалось на місці події, тато як тільки не намагався поговорити з сином, аби той відчинив двері, у дитини не виходило. Отож батьки викликали рятувальників, які за допомогою штурмової драбини та рятувальної мотузки потрапили через відчинене вікно на балконі та відкрили вхідні двері у квартирі.

На щастя, хлопчик був в порядку і не потребував медичної допомоги. Батьки висловили глибоку подяку рятувальникам за їхню швидку та ефективну допомогу. 

Подібні  випадки можуть траплятися в будь-який час і в будь-якому місці, тому важливо, щоб діти були обізнані із правилами безпеки в умовах активного відпочинку.

Нагадаємо, раніше у Дрогобичі рятівники з домашнього полону визволяли дворічну дитину, яка зачинилася у квартирі дев'ятиповерхівки.

У серпні цього року в Стебнику мама вийшла з старшим братом в коридор, 3-річна дівчинка закрила двері з середини і не могла їх самостійно відкрити.

До теми:

Півторарічний хлопчик зачинив матір на балконі багатоповерхівки

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів