У «замінованих» львівських судах вибухових пристроїв не знайшли

13:38 4 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Відтак шукають аноніма, який дезінформував правоохоронців.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомляє сьогодні, 4 листопада, що його співробітниками й рятувальниками не виявлено вибухових пристроїв ані в приміщеннях Апеляційного суду Львівської області на площі Соборній, ані у Львівському апеляційному адміністративному суді на вулиці Саксаганського, ані на прилеглих до них територіях, про «замінування» яких анонімно попереджено зранку правоохоронців. Тому вони займаються зараз пошуками тієї особи, яка дезінформувала їх.

Роботу обох судових установ відновлено. А інформацію про «замінування» внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності), яке передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує також, що це вже 15-те з початку 2013 року неправдиве повідомлення про замінування об’єктів у місті Львові.

Як повідомляв сьогодні «ЩЛ», у Львові одним дзвінком «замінували» два апеляційних суди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів