У Залізничному районі Львова відновлять дороги, хідники й двори ще на три мільйони гривень

13:56 20 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

Ремонтні роботи відбуватимуться на вулицях Вигоди, Кульчицької, Зимновідській і Білогорщі.

Як повідомив заступник начальника відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Михайло Ониськів, для відновлення хідників, міжквартальних доріг та дворів у Залізничному районі з міського бюджету скерували додатково три мільйони гривень. За його словами, за ці кошти заплановано відремонтувати хідники, міжквартальні дороги та двори на вулицях Вигоди, Кульчицької, Зимновідській, Білогорщі та ін.

Як Михайло Ониськів розповів також, що в Залізничному районі вже завершено роботи з відновлення тротуарів на вулиці Патона (№2/3 та 2/5), а біля будинку №2/7 потрібно ще заасфальтувати дорогу. Він додав: «Заплановано було також відремонтувати тротуар на ділянці вулиць Головатого та Городоцької, але місцеві мешканці виступили проти цього. На їхню думку, ми співпрацюємо з приватним забудовником, і вони протестують проти проведення будь-яких робіт». 

Наразі у Залізничному районі відновлюють тротуар на вулиці Петлюри, 3. Вже найближчим часом планують розпочати реконструкцію скверу неподалік, яку відклали через проведення будівельних робіт. Також для скверу закуплять нові ліхтарі.

Про це повідомили сьогодні, 20 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів