У Винниках закриють вулицю і змінять маршрут автобуса

17:25 8 квітня 2024 р.

Фото до новини

У Винниках прокладатимуть водопровід, роботи триватимуть до 28 червня.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com

У Винниках прокладатимуть водопровід на вул. І.Франка. Про це розповіли в ЛМКП «Львівводоканал». Підготовчі роботи триватимуть до 9 квітня. А з середи, 10 квітня, розпочнуться власне будівельні роботи. Тоді вулицю І.Франка у Винниках на ділянці від вул. Стуса до вул. Стрілецької закриють для руху транспорту.

Відтак, за інформацією управління транспорту ЛМР, на час проведення робіт автобуси №5А курсуватимуть за зміненим маршрутом в межах міста Винники.  Зокрема, в напрямі до Львова автобуси оминатимуть закриту ділянку по вул. І. Франка – вул. П. Сагайдачного – вул. Соборності – вул. Стрілецька – вул. І. Франка – далі за маршрутом. У зворотному напрямі автобуси курсуватимуть без змін.

Як зауважили в ЛМКП «Львівводоканал», цьогоріч на вул.І.Франка у Винниках заплановано  прокласти 320 м водопроводу на ділянці від вул. В.Стуса до вул. Стрілецької. А також передбачено монтаж пожежних гідрантів, клапанів знижувального тиску та підключення до водопровідної мережі. Будівництво водопроводу та роботи з відновлення благоустрою триватимуть до 28 червня.

«Виконання вказаних робіт дасть можливість частині мешканців Винників приєднатися до централізованих мереж водопостачання», - зазначили у міському департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Та додали, що роботи з прокладання водопроводу на цій локації розпочали ще в попередні роки. Тоді на об’єкті виконали орієнтовно половину від передбачених робіт. «Цьогорічне фінансування  дозволить виконати ще орієнтовно 20% робіт, відтак, готовність об’єкта складатиме 70%», - сказали у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів