У Великому Любіні загинула внаслідок пожежі дитина

09:10 14 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Хлопчик 2015 року народження отруївся під час пожежі продуктами горіння.

У понеділок, 13 лютого, о 13:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку №51 на вулиці Грушевського в селищі Великий Любінь у Городоцькому районі львівської області. Під час розвідки пожежі вогнеборці виявили переляканого хлопчика 2015 року народження з ознаками отруєння продуктами горіння, який ховався від вогню під столом.  Малюка винесли на руках із будинку й завезли до Великолюбінської лікарні, однак її працівники констатували смерть дитини.

Пожежа спричинила сильне задимлення, тому дев’ятеро рятувальників ліквідували о 14:26 займання в апаратах захисту органів дихання. Вогонь встиг знищити перекриття на площі 50 квадратних метрів і речі домашнього вжитку на площі 20 к квадратних метрів та пошкоджити дах на площі 20 квадратних метрів і перекриття на площі 30 квадратних метрів. 

Про це повідомили сьогодні, 14 лютого, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів