У ЦНАПах Львова - паспортний "бум"

15:50 13 березня 2017 р.

Фото до новини

Найпопулярнішою послугою у Центрах надання адміністративних послуг є послуга з оформлення і видачі паспортів громадянина України та громадянина України для виїзду за кордон.

Інформує прес-служба ЛМР.

Тому аби уникати черг і максимально забезпечити потреби відвідувачів, цьогоріч планують закупити додаткові робочі станції. Поки їх є по одній у кожному ЦНАПІ Львова. Про це розповіла директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

«Наближається літо, і всі хочуть замовити паспорти. Також, згідно зі змінами до законодавства, 14-річні та діти, які з батьками подорожують за кордон, також повинні мати паспорти. Тому зараз найзатребуваніша послуга – оформлення і видача паспортів. Ми не зупинятимемося на тій кількості робочих станцій, які є, бо в кожному ЦНАПі одне робоче місце не покриває потреби. В Сихівському, Шевченківському районі, до прикладу, велика кількість охочих скористатися цією послугою. Тому цього року плануємо закупівлю додаткових робочих станцій, для того щоб ця послуга дійсно була максимально комфортною. Зараз у Львові працює 5 таких станцій – у кожному ЦНАПі, за винятком Центру на пл.Ринок», - розповіла директор  департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів