У центрі Львова ремонтуватимуть дощову каналізацію

10:50 8 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dniprograd.org

У міськраді запевнили: «Один експериментальний гідрозатвор уже встановлено на площі Катедральній».

«У центральній частині міста ремонтуватимуть дощову каналізацію зі встановленням гідрозатворів», – повідомили сьогодні, 8 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Як розповіли у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, з середини серпня у центральній частині міста капітально ремонтуватимуть мережі дощової каналізації зі встановленням гідрозатворів, що покликане мінімізувати поширення неприємного запаху у Львові. Один експериментальний гідрозатвор уже встановлено на площі Катедральній. Він виготовлений з нержавіючої сталі та пластику.

Зі середини серпня такі роботи розпочнуть виконувати комплексно на ділянці, обмеженій вулицями Гонти, Кривоноса, Замковою, Татарською й Під Дубом, проспектом Чорновола й площею Торговою, де на дощоприймачах встановлять 150 гідрозатворів. Начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Роман Заріцький розповів: «Загалом визначено 13 ділянок, де планується відремонтувати дощову каналізацію. На кожній з них на дощоприймачах заплановано встановити по 150 гідрозатворів, а загалом на усіх ділянках – 1950 штук».

Також є виготовлений проект та здійснюється експертиза по ділянці, обмеженій вулицями Городоцькою, Шевченка, Ярослава Мудрого, Озаркевича, Листопадового Чину й Гнатюка та проспектом Свободи. На стадії завершення – ще чотири проекти на ділянці, обмеженій вулицями Торговою, Гонти, Кривоноса, Винниченка, Руською, площею Ринок, вулицею Беринди й проспектом Свободи; на ділянці, обмеженій вулицею Руською, площею Ринок. вулицею Беринди, проспектом Свободи, площею Міцкевича, вулицею Галицькою, площею Соборною й вулицею  Винниченка; на ділянці, обмеженій вулицями Франка, Людкевича, Тютюнників, Самійленка й Зеленою; а також на ділянці, обмеженій вулицями проспектом Чорновола й вулицями Липинського, Єрошенка й Хімічною.

Ще по шести проектах укладаються договори на проектування. Нагадаємо, на капітальний ремонт мереж дощової каналізації зі встановленням гідрозатворів з міського бюджету спрямовано 20 мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів