У центрі Львова переводитимуть трамвайні стрілки. Можливі ускладнення руху

17:39 15 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Роботи виконуватимуть вночі з середи на четвер – з 16 на 17 жовтня, але підготовку вже почали.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», на вул. Франка, 71 у напрямі від центру міста проводитимуть заміну стрілочного переводу трамвайної колії. Аби не створювати незручностей для водіїв та пасажирів, роботи виконуватимуть вночі з середи на четвер – з 16 на 17 жовтня. Проте вже сьогодні звечора та завтра вдень там проводитимуть підготовчі роботи, а в четвер – замощуватимуть простір між коліями. Відтак, в середу-четвер частина смуги буде непроїзною для автотранспорту. Тому в ці дні автомобілістів просять бути уважними на цьому перехресті та, за можливості, обирати альтернативні маршрути.

«На рух трамваїв це суттєво не вплине. Електротранспорт курсуватиме за звичними маршрутами. Автотранспорт теж не змінюватиме схеми руху. Однак, слід розуміти, що частина смуги на цій локації у середу та четвер буде непроїзною. Тож автотранспорт об’їжджатиме ділянку робіт. Для цього буде тимчасово демонтовано наявний там острівець безпеки», - зазначили в управлінні транспорту ЛМР.  

 

«Просимо водіїв приватних авто два дні, у середу та в четвер, за можливості, оминати цю ділянку. Проте, якщо такої змоги нема, то слід обирати максимально безпечну швидкість. Адже підготовчі роботи передбачають розбирання бруківки, відтак необережні маневри можуть призвести до небажаних наслідків» - зазначили у Львівелектротрансі.

 




Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів