Сьогодні о 12.30 у центрі Львова відкриють Інформаційно-практичний центр безпеки міста

10:00 12 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Мазуренко / прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, Інформаційно-практичний центр безпеки міста розташували в спеціальному наметі на площі Ринок, графік його роботи – щодня з 10.00 до 20.30.

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, відсьогодні у Львові запрацює Інформаційно-практичний центр безпеки міста. В повідомленні також конкретизують:

«Офіційне відкриття – о 12.30 год. Центр розташований у спеціальному наметі на пл. Ринок.

Графік роботи – щодня з 10.00 до 20.30 год. У Центрі для усіх охочих будуть надавати консультації інформаційного характеру, проводитимуть навчання, майстер-класи та практичні заняття з чотирьох основних напрямків – екстрена медицина, основи самозахисту, основи військової справи та цивільна оборона. Також у Центрі будуть здійснювати запис та реєстрацію усіх охочих пройти вишкіл. 

«У Львові міська влада спільно з військовими відкриває оперативні курси з навчання військової справи. Кожен охочий може пройти елементарний вишкіл і здобути знання, необхідні на першому етапі. Ми також запланували проведення курсів надання першої медичної допомоги для чоловіків і жінок. Працюємо в цьому питанні з Центром медицини катастроф, Мальтійською службою та Червоним хрестом. Починаємо масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз та техногенних катастроф», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Вже сьогодні у Інформаційно-практичному центрі безпеки міста буде проведено практичне заняття фахівцями Центру медицини катастроф з надання першої невідкладної медичної допомоги. Надалі такі практичні заняття проводитимуться щодня у визначені години. З графіком занять можна буде ознайомитись на рецепції Інформаційно-практичного центру безпеки міста або в Інтернеті. 

Увага! Для участі у навчаннях – обов’язкова реєстрація. 

Нагадаємо, Інформаційно-практичний центр безпеки міста працюватиме щоденно, без вихідних, з 10.00 до 20.30 год. Окрім надання необхідної інформації, розповсюдження буклетів, флаєрів, проводитимуть лекції, навчання, практичні заняття, майстер-класи. 

У Центрі будуть проводитись і практичні, і теоретичні заняття, спрямовані на вироблення навичок поведінки населення з метою запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій. Серед основних напрямків – надання першої медичної допомоги, основи самозахисту, основи військової справи, цивільна оборона. 

Теоретичний і практичний курси екстреної медицини, надання першої медичної допомоги будуть здійснюватись разом із Центром медицини катастроф, Мальтійською службою та Червоним хрестом. Практичний курс військової підготовки можна буде пройти на базі Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Планується, що у четвер та п’ятницю проводитимуться 4-годинні теоретичні курси, а в суботу – практичні заняття на полігоні.  Тренінги та інструктаж з основ самозахисту проводитимуть представники спортивних організацій, федерацій, шкіл. 

Участь у заходах – лише за попередньою реєстрацією. Зареєструватись на практичні та теоретичні заняття можна в Центрі на рецепції. 

Довідка

Інформаційно-практичний центр безпеки міста: Час роботи: 10.00 год – 20.30 год; площа Ринок, 1. Тел.: (032) 297-55-51, 297-55-52; мail: safecity.center@gmail.com, web: www.safe-city.com.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів