У центрі Львова буде ще одна пішохідна зона

16:15 28 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У міськраді запевнили: «На вулиці Дорошенка, від проспекту Свободи до вулиці Банківської, облаштують пішохідну зону».

Про це повідомили сьогодні, 28 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Тут буде заборонено в’їзд приватного транспорту. Проїзд громадського транспорту цією ділянкою залишиться. Відповідні ремонтні роботи розпочнуть після Великодніх свят. Виконуватиме роботи ШРП Галицького району».

Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.Ігор Савка розповів: «Ремонтні роботи з перемощення тротуарного покриття, перенесення павільйонів зупинок та встановлення нових дорожніх знаків виконає ШРП Галицького району. Вони стали переможцем тендеру на визначення підрядної організації, на виконання цих робіт. Роботи розпочнуть після Великодніх свят. Завершити планують до кінця травня».

А головний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту ЛМР Костянтин Баранюк запевнив: «Минулого року міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення щодо реорганізації дорожнього руху на проспекті Свободи. Відповідно, буде закрито для руху приватного транспорту ділянку на проспекті Свободи від вулиці Беринди до вулиці Банківської. Водії зможуть об’їжджати цю територію по вулиці Гнатюка».

Костянтин Баранюк пояснив: «Такі зміни проводяться з метою прискорення руху громадського транспорту та зменшення аварійності. Адже тут маємо один з найаварійніших центральних пішохідних зон – з вулиці Дорошенка на вулицю Банківську. У минулому році там сталося кілька ДТП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів