У Сихівському районі Львова побільшає автобусів

11:20 16 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Вивільнені автобуси маршруту №4а підсилять маршрути, які забезпечують сполучення Сихова з іншими районами Львова

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що в управлінні транспорту ЛМР, проаналізувавши роботу маршруту №4а, підтримано рішення про припинення його роботи. Натомість вивільнені автобуси будуть використані для підсилення маршрутів №40, №46 та №47а, які забезпечують транспортне сполучення Сихівського району з центром та іншими районами Львова.

Начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів пояснив: «Автобусний маршрут №4а мав низький пасажиропотік. Мешканці активно користуються трамваєм №8 та автобусним маршрутом №53, які на певних відрізках дублюють маршрут №4а. Натомість інші автобусні маршрути, зокрема №46 та №47а, які курсують через Сихів, перевантажені і потребують збільшення кількості одиниць рухомого складу. Тому, з метою ефективного використання транспортних засобів, АТП №1 змушене зупинити випуск автобусів на маршрут №4а. Вивільнені автобуси будуть використані для підсилення маршрутів №40, №46 та №47а, які забезпечують транспортне сполучення Сихівського району з центром та іншими районами Львова».

За інформацією АТП №1, на цьому підприємстві випробували різні варіанти роботи маршруту №4а. На маршруті в різні періоди часу курсували автобуси великої місткості та автобуси середньої місткості.

У грудні маршрут був змінений для забезпечення доїзду до ТЦ «Іскра», і на маршруті відновили роботу автобуси великої місткості. Однак і після зміни маршрут був непопулярним серед пасажирів.

Як інформував «ЩЛ», у Львові тимчасово не курсують тролейбуси №25.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів