У суботу-неділю комунальники Львова зосередяться на знятті бурульок з дахів

19:19 12 лютого 2021 р.

Фото до новини

Ці субота і неділя будуть робочими для комунальників. Однією з основних речей, на яких зосередять свою увагу комунальники, буде зняття бурульок і снігових шапок із дахів.

Про це розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, пише DailyLviv.

«У комунальних служб вихідних не буде — субота-неділя у нас робочі дні. Відповідні накази вже підготовлено. Також у районних адміністраціях створено відповідні бригади, які будуть працювати на вихідних. У суботу і неділю також працює департамент житлового господарства та інфраструктури.

Станом на зараз ми активно працюємо над зняттям бурульок з дахів та нависання снігу. І на вихідних особливо акцентуватимемо на цьому увагу. Для роботи залучаємо вишки. Також працюємо з людьми, які живуть на верхніх поверхах будинків, щоб вони надали доступ комунальникам, і ми мали можливість зняти бурулі з дахів.

У випадку, якщо ми не можемо це зліквідувати в силу певних технічних причин, то небезпечну ділянку внизу ми обгороджуємо стрічкою. Тому прошу мешканців звертати увагу на загородження і не переходити за межі.

Також завтра будуть працювати аварійні бригади, які слідкуватимуть чи немає замерзання інженерних мереж у будинках. І працюватимуть аварійні бригади на випадок падіння дерев, бо є багато снігу на деревах.

Також прохання до мешканців, щоб вони не ставили автомобілі у невстановлених місцях, адже це може утруднювати роботу комунальників", — розповіла Ірина Маруняк.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів