У спеку на автодорогах Львівщини обмежать рух багатотоннажного транспорту

16:18 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Служба автомобільних доріг у Львівській області та Державна автомобільна інспекція визначили 51 стоянку, якими можуть скористатися водії багатотоннажних автомобілів у період високої температури.

За високої температури повітря – від 28º C і вище – на автошляхах загального користування Львівської області обмежать рух великовагового транспорту. Йдеться про транспорт загальною вагою понад 24 тони та навантаження на одну вісь у якому перевищує 7 тон.

«Причини такого обмеження криються у руйнуванні дорожнього полотна, відновлення якого потребує великих матеріальних затрат», –пояснили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Про подані вище заходи йдеться у розпорядженні голови Львівської обласної державної адміністрації від 12 червня 2013 року за №339/0/5/13 «Про обмеження проїзду великовагового автотранспорту дорогами загального користування при високих температурах повітря».   Служба автомобільних доріг у Львівській області та Державна автомобільна інспекція визначили 51 стоянку, якими можуть скористатися водії багатотоннажних автомобілів у період високої температури.

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів