У Сокільниках поблизу Львова згорів ресторан

10:10 13 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот

У середу, 13 червня, о 01:50 на вулиці Дубівка в Сокільниках повністю згорів ресторан «Козацька Рада».

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й написали: «Ймовірно, через підпал невідомою особою».

Натомість у прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області розповіли: «13 червня о 01:00 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в в одноповерховій дерев’яній будівлі паб-ресторану на вулиці Дубівка, 1а в селі Сокільники в Пустомитівському районі. На момент прибуття пожежно-рятувальних подірозділів полумя повністю охопило ресторан».

«Пожежу локалізовано о 01:57, а ліквідовано о 02:02. Вогнем знищено будівлю. До ліквідації пожежі залучили 23 рятувальників та п’ять одиниць спецтехніки. Обставини події з’ясовують. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав», – поінформували також на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів