У Скнилові поблизу Львова натрапили на артснаряд

10:15 11 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

10 жовтня о 08:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час проведення земляних робіт на відстані 20 метрів від житлових будинків у селі Скнилів у Пустомитівському районі виявили предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Про це повідомили в п’ятницю, 11 жовтня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли, що про виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення. А з початку року на території Львівської області виявлено 745 вибухонебезпечних предметів та 61 набій до стрілецької зброї в 280 місцях.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.

Тому в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів