У Роздолі на Львівщині припинено внаслідок аварії електро- і водопостачання

11:10 10 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 9 березня о 17:45 у смт Розділ Миколаївського району на дерев’яну високовольтну опору 6 кВ впало дерево та зламало її.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 10 березня:

«9 березня о 17:45 у смт Розділ Миколаївського району на дерев’яну високовольтну опору 6 кВ впало дерево та зламало її. Працівниками Миколаївського РЕМ припинено електропостачання пошкодженою ділянкою ЛЕП (знеструмлено насосну станцію «Балка Глибока» с. Розділ).

Унаслідок події без централізованого водопостачання залишилися дитячий навчальний заклад (60 дітей.), загальноосвітня школа (300 учнів), Роздільський дитячий будинок інтернат (74 дітей) та близько 2700 місцевих жителів. З настанням світлого часу доби 10 березня працівниками Старороздільського житлово-експлуатаційного управління у складі трьох осіб та одиниці техніки розпочато роботи з ліквідації аварії та відновлення електропостачання насосної станції «Балка Глибока». Після завершення аварійних централізоване водопостачання абонентів смт. Розділ буде відновлено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів