У ранковій ДТП під Львовом загинув відомий лікар-анестезіолог

18:44 27 березня 2023 р.

Фото до новини

У зіткненні з вантажівкою на об’їзній Львова загинув 41-річний завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Городоцької лікарні Андрій Малахівський.

Про  загибель медика повідомила Городоцька центральна лікарня, пише  Dailylviv.com.

За даними лікарні, Андрій Малахівський поспішав на роботу рятувати людські життя.

«Сьогодні вранці, на 41-му році життя, дорогою на роботу в автотрощі трагічно загинув завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Городоцької лікарні Андрій Васильович Малахівський. Безмірно сумуємо непоправній втраті молодого, талановитого, професійного лікаря, хорошої людини. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким», – йдеться у повідомленні. 

Парастас відбудеться завтра о 14:00, в каплиці патологоанатомічного відділення, що на вул. Орлика, 4 у Львові. Похорон заплановано на середу, 29 березня.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 27 березня, близько 07.00, на автодорозі «Північний об’їзд міста Львова» у селі Бірки Яворівського району. 

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Audi A3», 40-річний мешканець селища Брюховичі, здійснив зіткнення з вантажівкою «MAN», якою керував 53-річний житель одного з сіл Львівського району.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів