У районних адміністраціях Львова – «День відкритих дверей» для бійців АТО

09:24 21 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 21 вересня, з 16.00 до 18.00 відбудуться зустрічі в у районних адміністраціях Львова у форматі «День відкритих дверей» для учасників антитерористичної операції.

Про це, як повідомили в прес-службі Львівської міськради, розповіли в її департаменті гуманітарної політики. Його директор Галина Слічна пояснила: «Зустрічі саме у форматі «відкритих дверей» ми запровадили для зручності наших героїв. Тому бійці зможуть підійти 21 жовтня з 16.00 до 18.00 у ту чи іншу райадміністрацію та отримати фахову консультацію щодо будь-якого проблемного питання. Під час зустрічі учасники АТО зможуть поспілкуватися з представниками служб соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, земельних ресурсів, житлового господарства, районних адміністрацій, Центру надання допомоги учасникам бойових дій».

У міськраді також поінформували: «День відкритих дверей», для зручності бійців, відбуватиметься в приміщеннях районних адміністрацій Львова. Тобто усі охочі зможуть відвідати захід фактично за місцем проживання у Залізничній районній адміністрації на вулиці Виговського, 34, у Сихівській районній адміністрації на проспекті Червоної Калини, 66, у Франківській районній адміністрації на вулиці Генерала Чупринки, 85, у Шевченківській районній адміністрації на вулиці Липинського, 11 та в Личаківській районній адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів