У Пустомитівському районі загинула пішохід-львів’янка, в Буську – його 71-річний житель

18:50 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, водії автобуса й легковика таранили людей, відповідно, на перехресті й нерегульованому пішохідному переході.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в понеділок, що в Пустомитівському районі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула жінка-пішохід. Це сталося вчора, 2 листопада, близько 19-ї години на перехресті у селі Миколаїв.

До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що водій автобуса «БАЗ», 41-річний мешканець Перемишлянського району, наїхав на 42-річну львів’янку.  Від отриманих травм постраждала загинула на місці ДТП. 

Причини цієї події правоохоронці наразі встановлюють. Триває розслідування. 

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили також у понеділок, що у Львівській області внаслідок ДТП загинув ще й 71-річний пішохід. Трагічна подія сталася у неділю, 2 листопада, близько 19.20 години на автодорозі «Київ-Чоп» у місті Буськ. 

За попередніми даними, керманич легковика «Kia Cerato», 53-річний житель Івано-Франківщини, прямуючи у напрямку столиці, збив на нерегульованому пішохідному переході 71-річного мешканця міста Буськ. Від отриманих поранень дідусь помер на місці події. Триває розслідування всіх обставин цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів