У пункті пропуску «Рава-Руська-Хребенне» розпочато будівництво додаткової смуги для руху

12:59 10 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr-customs.com

8 грудня у пункті пропуску «Рава-Руська-Хребенне» в напрямку виїзду з України розпочато будівельні роботи з розширення «горловини» в місці з’єднання української та польської частин цього пункту. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Таке розширення дасть можливість виокремити додаткову смугу руху, що створить більш комфортні умови для швидкого перетину кордону подорожуючими та призведе до збільшення пасажиропотоку у цьому пункті пропуску. Орієнтовний час очікування на перетин кордону громадянами після завершення митних формальностей скоротиться удвічі, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 листопада цього року під час робочої поїздки до Львова Голова ДФС Роман Насіров відвідав пункт пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська». Оглядаючи територію пункту пропуску, Роман Насіров висловив думку про необхідність розширення до трьох смуг з кожної сторони коридору для в’їзду автотранспорту в Україну та запровадження спільного контролю з польською стороною для збільшення пропускної здатності пункту та уникнення черг.

«Все це для того, щоб покращити, прискорити, зробити більш ефективним перетин кордону та митне оформлення товарів» – зазначив очільник Державної фіскальної служби України.

Будівельні роботи заплановано завершити до 12 грудня поточного року.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів