У «Правому секторі» заявили про блокування силовиками їхньої бази на Львівщині

14:54 12 липня 2015 р.

Активісти «Правого сектора» на Сколівщині

Активісти «Правого сектора» на Сколівщині
Фото: praviyrad.org.ua

Прес-секретар ПС у Львівській області повідомив, що сім БТРів та велика кількість правоохоронців, які не представляються, оточили тренувальну базу в Сколівському районі

«Представники силових структур заблокували навчально-тренувальні бази «Правого сектора» у західних областях», – повідомив сьогодні, 12 липня, інформагенції УНІАН прес-секретар «Правого сектора» у Львівській області Тарас Кузяк. Він також розповів:

«У даний час сім БТРів та велика кількість правоохоронців, які не представляються, оточили тренувальну базу в Сколівському районі Львівської області, яка розташована неподалік від міста Сколе. Вхід-вихід з бази, де постійно проходять навчання від 20 до 100 активістів «Правого сектора», які звідти відправляються в зону проведення АТО, заблокований. Така ж інформація надходить з інших навчально-тренувальних баз, які знаходяться на території західних областей».

За словами Тараса Кузяка, силовики, очевидно, таким чином, блокують можливість активістам ПС вирушити «на допомогу побратимам у Закарпаття». Прес-секретар «Правого сектора» також повідомив:

«Зараз до якихось активних дій силовики не вдаються. Ми сподіваємося на здоровий глузд, проте в разі штурму бази у Сколівському районі ми готові вдатися до опору, і вже активісти «Правого сектора» виставили блокпости в районі оточеної бази біля Сколого».

Про це повідомили сьогодні, 12 липня, в інформагенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів