У пошуках малюка, який впав у Львові в колектор, обстежили вже 75% його довжини

18:10 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це інформує сьогодні, 10 жовтня, прес-служба міської ради.

Як повідомила їй виконувач обов’язків голови Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак, дворічного хлопчика, який впав у каналізаційний колектор на вулиці Широкій у Львові, ще не знайшли. Дослівно ж вона розповіла з цього приводу наступне:

«Загальна довжина колектора 15 км. Служби вже пройшли 75%. Деякі ділянки досліджували повторно. Залишилась ще траса у Шевченківському районі, в межах вул Тунельної. Там зараз працюють».

Своєю чергою, директор «Львівводоканалу» Валентин Вольський повідомив: «Йдемо по колектору. Від Водоканалу працює чотири бригади по п’ять осіб. Допомагають працівники МНС. Полтву ми пройшли вже на 70%, на вулиці Широкій вже все пройшли, зараз фахівці МНС працюють в напрямку Левандівка-Тунельна, де пролягає щитовий колектор».

Як повідомляв «Щоденний Львів», за інформацією обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, хлопчик 2011 року народження впав у каналізаційний колектор, випадково наступивши на його люк, бо той був покритий не кришкою, а заглушкою. Тому після того, як хлопчик наступив на неї, вона провернулася.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів