У понеділок у Львові частково обмежать рух транспорту на вулиці Кульпарківській

18:22 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Тривають підготовчі роботи з реконструкції перехрестя вулицях Кульпарківської і Наукової. Від понеділка буде частково обмежено рух транспорту на цій ділянці для проведення ремонтних робіт. Зокрема, лівий поворот з вулиці Кульпарківської на Наукову буде заборонено, а рух у напрямку виїзду з міста буде ускладнений.

Про це інформує прес-служба ЛМР

«Від сьогодні впродовж двох днів встановлюються відповідні дорожні знаки про проведення ремонтних робіт на перехресті вулиць Кульпарківської й Наукової. Також працівники «Львівводоканалу» роблять відмітки у місцях подальшої заміни мереж.
З понеділка рух транспорту на вулиці Кульпарківській буде частково обмеженим», – розповіла голова Залізничної РА Ірина Гримак.
Як пояснили в управлінні інженерного господарства ЛМР, лівий поворот з вул. Кульпарківської на Наукову, якщо рухатися від кільця, буде заборонено. На вул. Наукову слід заїжджати через вулиці Володимира Великого й Василя Симоненка. Рух для виїзду за місто та в’їзду у місто на вулиці Кульпарківській буде ускладнений через завуження проїзних смуг з двох до одної в обох напрямках.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів