У Польщі до понеділка шукатимуть російський безпілотник-камікадзе Shahed

18:26 31 серпня 2024 р.

Фото до новини

Військові не виключають, що досі не ідентифікований повітряний об'єкт міг покинути територію Польщі.

260 солдатів продовжують пошуки об'єкта, ймовірно, безпілотника, який у понеділок, 26 серпня, влетів у польський повітряний простір з українського боку під час російської атаки на територію України.

«Досі було обстежено територію площею 100 квадратних кілометрів, на сьогодні ми запланували перевірити близько 30 кілометрів», — повідомив Польському радіо Люблін підполковник Яцек Ґоришевський, речник Оперативного командування Збройних сил Польщі:

«Сьогодні планується обшукати такі території як Ярославець, Лабуньки I, Лабуньки II, на північ від Лабуня і на південь від Вульки-Лабунської. Сьогодні ми передбачаємо лише наземний пошук. Пошуки триватимуть щонайменше до понеділка, і ми будемо інформувати вас про будь-які подальші рішення, прийняті оперативним командувачем щодо продовження або припинення цієї діяльності».

Невідомий об'єкт перетнув польський кордон о 6:43 ранку в понеділок, 26 серпня, коли відбувалася масована атака російської стратегічної авіації на Україну. Найімовірніше, це безпілотник-камікадзе Shahed, який росіяни використовують у своїх атаках на Україну. 

Військові не виключають, що об'єкт міг покинути територію Польщі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів