У поліклініці на вул. Мазепи розгортають тимчасовий госпіталь для хворих на коронавірус

14:06 21 березня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні розпочались підготовчі роботи з облаштування додаткових ліжко-місць для лікування інфікованих Covid-19. Зокрема, триває розчистка та вивільнення приміщень в одному з корпусів поліклініки на вул. Мазепи. Також після обіду на вул. Навроцького буде розпочато перевезення речей та обладнання для облаштування 8-мою лікарнею додаткових ліжок. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Студенти Університету безпеки життєдіяльності зараз допомагають вивільняти корпус на вул. Мазепи, який ми погодили з поліклінікою під облаштування додаткових ліжко-місць. Сьогодні там розпочались підготовчі роботи, розпочали першу чергу облаштування додаткових ліжок. Загалом на вул. Мазепи ми попередньо планували облаштування 150 ліжок.

Також сьогодні з 14 год виїжджають на вул. Навроцького, там 8-ма лікарня буде розпочинати роботи з облаштування додаткових ліжок. Наразі з приміщень будуть вивозити речі, матеріали, після того будемо розпочинати ремонтні роботи та облаштовувати ліжко-місця", — повідомив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, міська комісія з надзвичайних ситуацій затвердить кількість і місце розташування госпіталів, які будуть розгорнуті на базі львівських поліклінік. На першому етапі Львів планує залучити 366 ліжок:

амбулаторне відділення, яке знаходиться у 8-й лікарні — 36 ліжок;

2-ге поліклінічне відділення на вул. Мазепи — 150 ліжок;

4-та поліклініка на просп. Червоної Калини — 60 ліжок;

2-га поліклініка на вул. Симоненка — 70 ліжок;

10-та клінічна лікарня на вул. Бой-Желенського — 50 ліжок.

На облаштування тимчасових шпиталів з бюджету міста скеровано 18 млн грн.

Найбільше коронавірусних хворих за добу знову на Львівщині

Covid-19: найбільше і найменше заповнені стаціонари області

У Львові критично не вистачає медпрацівників для боротьби з пандемією. Обіцяють гідну фінансову винагороду



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів