У новостворених ОТГ на Львівщині представили дільничних

16:40 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники поліції, які обслуговують об’єднані територіальні громади, пройшли курси первинної професійної підготовки та готові до самостійного несення служби.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Головними завданнями дільничних офіцерів поліції є забезпечення прав і свобод мешканців, правопорядку та публічної безпеки на територіях обслуговування, запобігання вчиненню злочинів та правопорушень, своєчасне реагування на заяви, повідомлення та інші проблеми громад, профілактична робота та інші».

Заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції Львівщини Роман Гранківський зазначив: «Нових дільничних офіцерів поліції ми представили у громадах і вони вже приступили до несення служби. У своїй роботі вони орієнтуються у першу чергу на потреби людей – мешканців громад. Такі зміни в організації роботи дільничних пов’язані із створеннями у рамках децентралізації об’єднаних територіальних громад.

«Усі офіцери пройшли спеціальні навчання, так звані курси первинної професійної підготовки та готові до самостійної роботи. В першу чергу вони повинні познайомитись з представниками органів місцевого самоврядування, з мешканцями, якомога швидше увійти в курс справ та працювати – охороняти правопорядок, займатись профілактикою та в інший законний спосіб і в межах своїх повноважень допомагати людям вирішувати їх проблеми», – розповів також Роман Гранківський

«Великолюбінську селищну ОТГ обслуговує ДОП рядовий поліції  Оксана Іванівна Бориславська, Магерівську селищну ОТГ – рядовий поліції Юрій Богданович Писко, Кам'янка-Бузьку міську ОТГ – рядовий поліції  Назар Михайлович Зюбрицький, Мостиську міську ОТГ – рядовий поліції  Олег Володимирович Сютик, Солонківську сільську ОТГ – рядовий поліції  Юлія Ігорівна Підгаєцька, Великомостівську міську ОТГ – рядовий поліції Руслан Ярославович Короляк, Щирецьку селищну ОТГ – рядовий поліції Христина Степанівна Жовнір, Давидівську сільську ОТГ – рядовий поліції Іван Віталійович Цюпа, Тростянецьку сільську ОТГ – рядовий поліції Ярослав Олександрович Марциняк, Ходорівську міську ОТГ – рядовий поліції Сніжанна Володимирівна Склінар, Жовтанецьку сільську ОТГ – рядовий поліції Ірина Михайлівна Левицька», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів