У навчальному центрі львівської Академії Сухопутних військ триває прийом мобілізованих до армії громадян

20:15 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в інтернет-мережі «Facebook

У 184-му навчальному центрі Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває прийом військовослужбовців, які були призвані до лав ЗС України в рамках другої черги четвертої хвилі мобілізації.

На сторінці львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 12 березня:

«У 184-му навчальному центрі Академії Сухопутних військ триває прийом військовослужбовців, які були призвані до лав ЗС України в рамках другої черги четвертої хвилі мобілізації. Вже більше двох тисяч українських чоловіків з різних регіонів України пройшли необхідну процедуру прийому та розподілені на підготовку за відповідними військово-обліковими спеціальностями. Окрім того, всі вони отримали військове обмундирування, поставлені на необхідні види забезпечення та розселені у численних наметових містечках та казармах.

На навчальних об'єктах полігону Центру вже чути постріли та гуркіт грізної військової техніки. Це розпочався інтенсивний курс підготовки мобілізованих вояків, якій триватиме близько місяця. Днями очікується прибуття до Навчального центру ще близько двох тисяч військовозобов’язаних українських чоловіків, які здобуватимуть військовий фах для подальшого проходження служби в бойових частинах та підрозділах Сухопутних військ та інших видів ЗС України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів