У навчальному центрі львівської Академії сухопутних військ склали Військову присягу строковики

17:55 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі Міноборони, впродовж кількох тижнів понад три сотні новобранців з усіх регіонів України пройшли первинну військово-професійну підготовку у 184-му навчальному центрі Академії сухопутних військ.

У прес-службі Міністерства оборони повідомили сьогодні, 27 квітня:

«Упродовж кількох тижнів понад три сотні новобранців з усіх регіонів України пройшли первинну військово-професійну підготовку у 184-му навчальному центрі Академії сухопутних військ. Тимчасовий виконувач обов’язків начальника центру, підполковник Олексій Шевченко, привітав батьків та рідних строковиків зі складанням Військової присяги на вірність українському народові.

А мати 20-річного строковика з Сумщини, пані Тетяна, повідомила: «Це дуже хвилюючий момент, адже мій син неабияк змінився, став справжнім чоловіком. Я проїхала майже всю країну, щоб побачити момент, коли син складатиме Присягу, і сьогодні переконалася, що кожен молодий хлопець має служити в армії. Мій син пробув у війську лише кілька тижнів, але я вже помітила як він подорослішав».

Після складання Військової присяги на вірність українському народові юнаки продовжуватимуть військову службу у складі структурних підрозділів 184-го навчального центру, що розташовані на Львівщині. Військовослужбовці забезпечуватимуть життєдіяльність навчального центру та проведення підготовки мобілізованих, практичний вишкіл курсантів Академії сухопутних військ, військовослужбовців інших підрозділів Збройних Сил України. Нагадаємо, що військовослужбовці строкової служби до зони проведення АТО не направлятимуться!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів