У навчальному центрі Львівської академії Cухопутних військ підписали контракти ще понад 100 воїнів

15:00 30 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили у прес-службі міністерства оборони України, «ще понад 100 військовослужбовців, які раніше вже служили та брали участь у бойових діях на Донбасі у складі добровольчих батальйонів, пов’язали своє життя зі службою у Збройних Силах України, підписавши контракт».

У прес-службі міністерства оборони України інформують у повідомленні «У Навчальному центрі Академії Cухопутних військ відбувся урочистий ритуал складання Військової присяги на вірність українському народові»:

«Понад 100 військовослужбовців військової служби за контрактом, які проходять підготовку у навчальному центрі Академії Cухопутних військ, присягнули на вірність українському народу. Ще понад 100 військовослужбовців, які раніше вже служили та брали участь у бойових діях на Донбасі у складі добровольчих батальйонів, пов’язали своє життя зі службою у Збройних Силах України, підписавши контракт. Після відповідного бойового злагодження підрозділів військовослужбовці вирушать на зміну своїм побратимам в зону проведення АТО».

Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів