На Львівщині триває інтенсивна бойова підготовка мотопіхотних батальйонів

18:00 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міністерства оборони України, загалом на Львівщині підготовку пройшли понад тисяча військовослужбовців.

У прес-службі Міністерства оборони України повідомили сьогодні, 15 грудня, що на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного бійці мотопіхотних батальйонів та воїни, призвані в рамках часткової мобілізації, вдосконалюють свою професійну майстерність. У повідомленні також конкретизують:

«Під керівництвом досвідчених офіцерів військовослужбовці виконують вправи стрільб із різних видів стрілецької зброї, вивчають тактико-технічні характеристики озброєння та військової техніки, тактику ведення бойових дій та взаємодію між підрозділами.

– Навчальна база дозволяє нам готувати висококласних фахівців для Сухопутних військ. Бійці отримують теоретичні знання та практично наполегливо відпрацьовують завдання в полі. Крім того, з воїнами проводяться заняття з урахуванням досвіду бойових дій в зоні АТО, – повідомив старший викладач майор Ігор Бережанський.

Загалом на Львівщині підготовку пройшли понад тисяча військовослужбовців».

Про це повідомляється в понеділок на офіційному сайті Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів