У міськраді затвердили зміни до бюджету Львова

13:48 16 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 16 серпня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР затвердили рішення «Про зміни до міського бюджету Львова на 2019 рік».

Про це повідомили у Львівській міськраді. Заступник директора департаменту фінансової політики ЛМР Ліліана Римар доповіла на засіданні виконавчого комітету: «Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України № 500-р «Деякі питання розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» від 10 липня 2019 року, збільшується обсяг субвенцій для міського бюджету Львова на суму 29 мільйонів 861 тисяча гривень. У тому числі субвенції для обласного бюджету Львівської області – чотири мільйони 200 тисяч гривень, селищного бюджету Брюховичів – 570 тисяч гривень, а мільйонів міського бюджету Винників – 13 мільйонів 901 тисяча гривень».

«Відповідно до розпорядження Львівської ОДА № 807/0/5-19 від 30 липня 2019 року, для міського бюджету Львова збільшується обсяг субвенції з обласного бюджету Львівської області за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму шість мільйонів 241 тисяч гривень на придбання послуг з доступу до інтернету закладів загальної середньої освіти (чотири мільйони 486 тисяч гривень – видатки загального фонду, а один мільйон 755 тисяч гривень – видатки бюджету розвитку)», – поінформувала також Ліліана Римар.

«За пропозицією управління освіти департаменту гуманітарної політики, пропонується здійснити перерозподіл коштів, спрямованих за рахунок субвенції з обласного бюджету Львівської області на фінансування у 2019 році «Програми проведення конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017-2020 роки» – збільшити поточні видатки загального фонду на суму 31,9 тисячі гривень за рахунок зменшення цих видатків у бюджеті розвитку», – розповіла також Ліліана Римар

«Відповідно до наказу міністерства фінансів України №953 «Про затвердження змін до інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету» від 2 грудня 2018 року, вносяться зміни до економічної класифікації видатків – видатки департаменту містобудування для оплати послуг з вивезення твердих побутових відходів, запланованих по коду економічної класифікації 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)», перенести на код економічної класифікації видатків 2275 «Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг» на суму 30 тисяч гривень», – поінформувала також Ліліана Римар.

Заступник директора департаменту фінансової політики ЛМР також зазначила: «За пропозицією управління комунальної власності пропонується збільшити видатки на суму 200 тисяч гривень. У тому числі 164 тисяч гривень – на оплату праці, у зв’язку із заміщенням вакантних посад за рахунок видатків, передбачених на впорядкування умов оплати праці працівників виконавчих органів Львівської міської рад. Додатково пропонуємо включити у проект рішення субвенцію з обласного бюджету в сумі 212 тисяч гривень на придбання житла для учасників антитерористичної операції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів