У міськраді запевнили, що у Львові миють вулиці й дезінфікують транспорт

17:20 16 березня 2020 р.

Фото до новини

Районні адміністрації, сервісні центри комунальних підприємств працюють у Львові в телефонному режимі – вхід для відвідувачів закрито.

Про це повідомили в понеділок, 16 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Натомість, за словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, комунальні служби продовжують миття вулиць, зупинок, під’їздів у будинках, дезінфекцію транспорту, а також усі ремонтні роботи проходять у звичному режимі».

Ірина Маруняк зазначила: «Від сьогоднішнього дня районні адміністрації працюють в онлайн-режимі. Вхід в адміністрації для відвідувачів закрито. Однак, в телефонному режимі можна звертатися для отримання інформації чи вирішення різних питань. У онлайн-режимі працюють управляючі компанії, сервісні центри комунальних підприємств – таких як ЛМКП «Львівводоканал», ЛМКП «Львівтеплоенерго». За можливості і необхідності заохочуємо, щоб працівників наших РА і комунальних підприємств відпускали додому, щоб працювали дистанційно. Особливо якщо у цих працівників є малі діти. Намагаємося зробити максимально комфортні умови для таких батьків».

Чиновниця також запевнила: «Продовжуються роботи з миття міста. Комунальні служби миють вулиці, тротуари, зупинки, лавки. Сформовано графік миття і кожен район, поетапно, будуть мити дезінфікуючими засобами. Продовжують працювати порохотяги. Районні адміністрації забезпечують миття під’їздів у житлових будинках».

Ірина Маруняк уточнила: «Кожного дня проводиться дезінфекція і миття транспорту. Минулого тижня чотири робочі групи, за участю управління з надзвичайних ситуацій, департаменту житлового господарства та інфраструктури та управління транспорту, перевіряли як проводиться дезінфекція в трамваях, тролейбусах, автобусах. Завтра і в середу ще раз вибірково будемо проводити цю перевірку».

Чиновниця також розповіла: «Натомість ремонтні роботи продовжуються у звичному режимі. Сьогодні працює Шевченківський асфальтний завод і комунальні служби ліквідовують аварійні ями на вулицях. Завтра в роботу запустимо ще й Личаківський асфальтний завод, щоб підсилити цю роботу, адже погода сприяє. Усі роботи з ремонту вулиць, хідників ми продовжуємо виконувати у звичному режимі».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині запровадили карантин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів