У міськраді вирішили відремонтувати й модернізувати близько 70 львівських ліфтів

18:12 11 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zz.te.ua

У ЛМР повідомили в понеділок: «Пропонується, відповідно до вимог «Львівобленерго», провести роботи із заміни лічильників електроенергії, у зв’язку з тим, що зросли потужності споживання на зовнішнє освітлення».

«ЛКП «Львівсвітло» отримало функції замовника на виконання низки робіт у 2016 році», – повідомили сьогодні, 11 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Відповідне рішення сьогодні, 11 квітня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради. Керівник управління інженерного господарства ЛМР Андрій Мончак зазначив:

«У бюджеті передбачено кошти на низку робіт. Першочергово – поточний ремонт, капітальний ремонт та модернізація ліфтів – йдеться про близько 70 ліфтів, встановлення відеокамер, систем відеоспостережень у наших медичних закладах: лікарні швидкої допомоги на вулиці Миколайчука та лікарні імені Князя Лева на вулиці Ужгородській. 

Крім цього, пропонується, відповідно до вимог «Львівобленерго», провести роботи із заміни лічильників електроенергії, у зв’язку з тим, що зросли потужності споживання на зовнішнє освітлення», –  Згідно з рішення виконкому, реконструкція з добудовою лікарняного ліфта передбачена у Комунальній міській лікарні «Хоспіс» на вулиці Котляревського, а капремонт із заміною ліфтового обладнання двох ліфтів – у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів