У міськраді внесли зміни до розподілу коштів бюджету розвитку Львова

12:15 19 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На сесії Львівської міської ради прийняли в четвер, 19 вересня, ухвалу «Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова на 2019 рік».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Ухвалу зі змінами підтримали 50 депутатів. Як доповіла директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, запропоновані зміни є пропозиціями головних розпорядників коштів у межах бюджетних призначень та погоджені профільними депутатськими комісіями».

Ірина Кулинич зазначила: «Пропонуються зміни до розподілу коштів міського бюджету на 2019 рік. Пропонуємо виключно зміни, які подали головні розпорядники коштів. Це погоджено депутатськими комісіями».

Директор департаменту економічного розвитку розповіла також: «Прошу внести кілька правок за результатами обговорення вчора на бюджетній комісії – ми з вулиці Сяйво перекидаємо кошти на Залізничну адміністрацію на цю територію на хідники. Перерозподіл зі шляхопроводу на вулицю Ковча – два мільйони гривень –на капітальний ремонт на вулиці Хуторівці, більше двох мільйони гривень на Шевченківську адміністрацію на ремонт дороги».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів