У міськраді попросили керівництво «Львівобленерго» прибрати за собою

18:00 20 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

ЛМР скерувала лист «Львівобленерго» щодо відновлення благоустрою.

У прес-службі Львівської міськради повідомили в середу, 20 лютого: «Станом на сьогодні на території міста, у всіх районах, є 27 адрес з порушеними нормативними термінами відновлення благоустрою внаслідок ліквідації аварійних ситуацій на інженерних мережах «Львівобленерго». Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР скерував листа керівництву «Львівобленерго» з проханням вжити заходів щодо відновлення благоустрою на місцях розриттів».

Зокрема, розриття, де порушені терміни відновлення благоустрою після аварійних робіт на мережах ПАТ «Львівобленерго» є на проспекті Червоної Калини, 68а й вулицях Шота Руставелі, 18, Під Дубом, 7а, Кирила і Мефодія, 17а, Виговського, 34, Кричевського, Патона, 2, Городоцькій, 299, Вигоди, 54, Некрасова, 56, Ніжинській, 29а, Дорога Кривчицька, 69, Тракт Глинянський, 68, Погулянка, 12б, Левицького, 95, Драгана, 17, Драгана, 32-34, Зубрівській, 25а, Зеленій, 275, Литовській, 13а, Моршинській, Генерала Чупринки, Куликівській, 40, 43 та 53, Куликівській, 45, Богуна, 15 та Мазепи, 15.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк зазначила: «Така ситуація є неприпустимою, оскільки є правила благоустрою, які регулюють дане питання і зобов’язують організацію, яка виконує роботи, в цьому випадку ПАТ «Львівобленерго», вчасно, у вказані терміни, все замощувати. Ці аварійні розриття мали б бути замощені у 10-тиденний термін».

Ірина Маруняк також розповіла:«Згідно з правилами благоустрою, якщо це зимовий період, то дозволяється замощувати щебенем, якщо це літній період, то впродовж 10-ти днів потрібно і защебнити і заасфальтувати. На сьогодні 13 розриттів на інженерних мережах ПАТ «Львівобленерго» є у щебені, а решта 14 – взагалі не замощені».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів