У Львові з’явиться новий автобусний маршрут

15:30 21 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Після завершення ремонту вулиці Курмановича буде запроваджено окремий автобусний маршрут.

Про це повідомили в понеділок, 21 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Таке рішення було прийнято після робочої поїздки міського голови Львова Андрія Садового на вулицю Курмановича, де розпочато ремонт дороги.

«Мешканці розповіли, що вже кілька років просять відкрити такий автобусний маршрут. Відтак, міський голова дав доручення відповідним міським службам опрацювати це звернення і після завершення ремонту дороги відкрити автобусний маршрут вулицею Курмановича», – поінформували також у міськраді.

«Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, підтвердив, що такий автобусний маршрут справді буде запроваджено для зручності мешканців, які працюють та живуть в районі вулиці Курмановича», – розповіли також у міськраді.

«На вулиці Курмановича розпочато роботи з капітального ремонту дорожнього покриття. На цій вулиці облаштують якісне дорожнє полотно, тротуари, велодоріжку, встановлять освітлення. Загальна вартість ремонту становить 71,5 млн. гривень», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів