У Львові з’ясовуватимуть доцільність облаштування заїздів

10:45 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Представники міськради здійснять робочий виїзд на вулиці Княгині Ольги для обговорення доцільності облаштування заїздів.

Про це повідомили в четвер, 22 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Під час апаратної наради в ЛМР обговорили доцільність облаштування заїздів біля прибудинкових територій поряд із велодоріжкою на вулиці Княгині Ольги. Відтак, сьогодні на місце буде здійснено робочий виїзд працівників мерії із залученням проектантів велосипедної доріжки».

Голова Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин зазначив: «Зараз є два заїзди між вулиці Кобилиці та вулиці Бойчука. До ремонту велодоріжки був один. Ми зверталися з вимогами до власників прибудинкових територій надати документи на виїзди. Проте один із мешканців взагалі не відреагував, а інший – не надав конкретної інформації».

Натомість директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід наголосив: «Заїзди для мешканців – необхідність. На вулиці Княгині Ольги є два заїзди мешканців, які мають машини. Їх потрібно було зробити, оскільки вони не зможуть заїхати у своє подвір’я і їздитимуть по тротуару».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів